Societat Cultural, Artística i Esportvia

700 corredors desafien el fred i la pluja a la CabrilencaBTT

La 19a  edició de la Cabrilenca BTT, ha estat marcada per les exigents condicions climatològiques  que els participants van haver de suportar durant tota la prova, en què la pluja i el fred van endurir considerablement els recorreguts de 22 i 42 quilòmetres respectivament. Malgrat aquests inconvenients van prendre la sortida més de 700 corredors dels 822 inscrits.La classificació de la cronoescalada a la Mútua va ser la següent:
Homes
Paco López Egea (11’55) Tribike Cabrils
Joan Gutierrez (12’01) Corriol Club
Oriol Bruguera (12’09) Corriol Club

Dones
Ivanna Peralta Luchini (15’15) Corriol Club
Laura Baleta Farreras (16’20) Monbike Mataró
Marta Criado León (21’31) Cicles Catalunya

Per a l’organització també va ser complicat tirar endavant la logística de tota la prova en aquestes condicions per tal que els corredors no  trobessin cap mancança en el marcatge ni en cap dels altres aspectes principals que conformen el desenvolupament d’una cursa de BTT.

En el rostre dels corredors que anaven arribant es feia palès l’esforç realitzat, tots plens de fang i alguns tremolant de fred,  que havien d’acostar-se al foc de llenya, on es coïen les botifarres, per recuperar-se. L’sponsor Nutriesport oferia aixopluc sota la seva carpa i beguda isotònica recuperadora a tots els participants que de bon grat en fruïen mentre es cruspien l’entrepà de botifarra de Cabrils de Can Sellés.

En general tots els participants van quedar satisfets, sobre tot pel recorregut, valorat com un dels millors dels darrers anys.

Des de la Secció Ciclista Cabrils agraeixen a l’ajuntament de Cabrils, als sponsors i voluntaris tot el suport que donen sense el qual seria impossible portar a terme aquesta cursa.

L’any vinent se celebrarà l’edició numero 20 i la Secció Ciclista Cabrils vol que sigui d’allò més especial i ja treballen per oferir, si el temps ho permet, una de les millors edicions de la Cabrilenca BTT.

Mireu totes les imatges i vídeos clicant aquí.

Text i imatge: Secció Ciclista Cabrils

Publicat per Laia el 1 de juny de 2013. Categories: General.

Deixa el teu comentari

 

disseny xescu.com