Societat Cultural, Artística i Esportvia

A punt, una nova edició del Festival Internacional de Música de Cabrils

La Concòrdia organitza, per 24 any consecutiu el Festival Internacional de Música de Cabrils. Entre el 6 de juliol i el 3 d’agost, Cabrils gaudirà de concerts d’alt nivell i varietat musical amb artistes vinguts de diverses parts de Catalunya i Europa.

El Festival s’inaugurarà el divendres 6 de juliol a les 22:00h a l’Església amb la visita de la coral txeca Collegium Vocale que interpretaran un repertori de música religiosa.

L’escenari de la Plaça de l’Església acollirà el concert exterior d’aquesta edició amb el septet del pianista Lluís Coloma que portarà el seu virtuosisme a Cabrils amb el concert ‘Jazz i swing a la Plaça’. Serà el 13 de juliol a les 22:00h a la Plaça de l’Església.

El XXIV Festival Internacional de Música de Cabrils es tancarà el 3 d’agost a les 22:00h a l’Església, amb un concert molt especial titulat ‘De Mozart als Beatles passant per Cabrils’. L’Orquestra de Cambra de l’Empordà repassarà la història de la música prenent com a referència aquests dos mites de la música i, en aquest viatge musical, farà una parada a Cabrils per interpretar, amb la Coral La Concòrdia, una peça molt particular.

Us hi esperem!

Publicat per Laia el 27 de juny de 2012. Categories: General.

Deixa el teu comentari

 

disseny xescu.com