Societat Cultural, Artística i Esportvia

El Festival Internacional de Música arriba a la 25a edició

Aquest dissabte 29 de juny donarem el tret de sortida a la 25a edició del Festival Internacional de Música de Cabrils que, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils, organitza des de fa ja un quart de segle, La Concòrdia.

Enguany seran 4 els concerts que inclou el programa, un programa eclèctic i ben variat que proposa música coral, clàssica i jazz amb convidats com Andrea Mottis i Joan Chamorro, l’Orquestra CATMerata, el Cor Jove de la Federació de Cors de Clavé i el Cor L’Aixa d’Arenys de Mar, una aposta per la música de casa nostra i amb una presència molt marcada dels valors joves de la música del nostre país.

El primer concert portarà fins a Cabrils el Cor l’Aixa d’Arenys de Mar amb un programa basat en Nocturns de Mozart. La Fàbrica serà l’escenari de l’obertura del Festival aquest dissabte 29 de juny. El segon concert segueix la línia de música clàssica amb una joveníssima orquestra de cambra nascuda al bressol de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i que reuneix musics que no passen dels 25 anys, tots ells cursant estudis post-universitaris a l’estranger, i que arriben amb una innovadora proposta dins la música de cambra. L’Església Parroquial acollirà aquest concert el proper 13 de juliol. El 27 de juliol, la Sala La Concòrdia acollirà un concert gratuït pensat per celebrar amb tothom qui s’hi vulgui afegir, els 25 anys del Festival de Música. Serà amb un concert del Cor Jove de la Federació de Cors de Clavé, un cor que aposta per la música jazz, swing i pop passada pel sedàs del cant coral. I el plat fort del festival arribarà el 8 d’agost amb el tradicional concert a la fresca a la Plaça de l’Església, aquest any amb la inigualable Andrea Mottis acompanyada de Joan Chamorro amb un inigualable concert de jazz que servirà com a tancament del 25 Festival.

Us hi esperem a tots!

Publicat per Laia el 25 de juny de 2013. Categories: General.

Deixa el teu comentari

 

disseny xescu.com