Societat Cultural, Artística i Esportvia

Pilar Llongueras, primera presidenta de La Concòrdia

Pilar Llongueras s’ha convertit en la primera presidenta de la història de La Concòrdia en l’Assemblea extraordinària de socis que s’ha celebrat aquest divendres, 14 de març de 2014.

L’Assemblea, convocada per escollir la nova junta de la Societat, va ratificar la única candidatura que s’havia presentat, encapçalada per Pilar Llongueras, amb Maria Àngels Lloveras com a sots presidenta, Jordi Campos com a secreatri i Joan Casals, que s’incorpora per primer cop a la junta de La Concòrdia, com a tresorer. En aquest nou mandat segueixen sent membres de la junta Joan Ferrer i Mònica Carcolé com a vocals. El president i la secretàra sortints, Ricard Bergay i Laia Ferrer no continuaran formant part de la junta de la societat durant els propers quatre anys.

La nova presidenta va voler destacar la seva voluntat de recuperar el teatre. Llongueras va destacar que durant els propers quatre anys La Concòrdia acabarà de pagar el crèdit que té pendent i podrà afrontar una nova situació econòmica que espera que permeti fer nous plans en aquest sentit.

Així mateix, la nova junta va deixar clara la seva voluntat d’afegir nous membres a l’equip durant els propers mesos.

Publicat per Laia el 17 de març de 2014. Categories: General.

Deixa el teu comentari

 

disseny xescu.com